Trust Pulsion 2.0 udhëzues

Trust Pulsion 2.0
5.8 · 1
PDF udhëzues
 · 3 faqe
Anglisht
udhëzuesTrust Pulsion 2.0

Shikoni udhëzuesin për Trust Pulsion 2.0 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori altoparlant dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Trust Pulsion 2.0 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Trust dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Trust t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Trust
Pulsion 2.0 | 17751
altoparlant
8713439177503, 8713439177510, 5053485872773
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Loudspeakers
Audio output channels2.0 channels
Speaker placementTabletop/bookshelf
Number of drivers2
TweeterNo
WooferNo
Speaker type2-way
Performance
Recommended usageUniversal
Volume controlRotary
On/off switchYes
Housing material-
Product colourBlack
LED indicatorsPower
Amplifier
AmplifierNo
Audio
RMS rated power12 W
Frequency range- Hz
Peak Music Power Output (PMPO)24 W
Other features
EqualizerNo
Mac compatibilityYes
Ports & interfaces
Connectivity technologyWired
Headphone connectivity3.5 mm
3.5 mm connectorYes
Power
Power source typeAC
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Trust Pulsion 2.0 më poshtë.

Kur volumi im është shumë i lartë?

Një vëllim mbi 80 decibel mund të jetë i dëmshëm për dëgjimin. Kur vëllimi tejkalon 120 decibel, madje mund të ndodhë dëmtim i drejtpërdrejtë. Mundësia e dëmtimit të dëgjimit varet nga frekuenca dhe kohëzgjatja e dëgjimit.

A mund të lidhen pajisjet bluetooth të markave të ndryshme me njëra -tjetrën?

Po, bluetooth është një metodë universale që lejon pajisje të ndryshme të pajisura me bluetooth të lidhen me njëra -tjetrën.

Çfarë është Dolby Atmos?

Dolby Atmos është një teknologji që siguron që tingulli të reflektohet nga tavani në vendin ku po dëgjoni. Kjo bën të mundur krijimin e një efekti 5.1 me vetëm 1 altoparlant.

Çfarë është bluetooth?

Bluetooth është një mënyrë për të shkëmbyer të dhëna midis pajisjeve elektronike përmes valëve të radios. Distanca midis dy pajisjeve që shkëmbejnë të dhëna në shumicën e rasteve mund të jetë jo më shumë se dhjetë metra.

A është udhëzuesi i Trust Pulsion 2.0 në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për Trust Pulsion 2.0 në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate