Trust GXT 31 udhëzues

Trust GXT 31
8.5 · 1
PDF udhëzues
 · 72 faqe
Anglisht
udhëzuesTrust GXT 31

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Trust GXT 31 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Mice dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Trust GXT 31 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Trust GXT 31 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Trust GXT 31 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Trust GXT 31 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Trust GXT 31.

Të përgjithshme
Markë Trust
Model GXT 31
Produkt Mouse
EAN 8713439181883, 0758399157026, 5053866430271
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Mouse
Device interface USB Type-A
Buttons quantity -
Movement detection technology -
Purpose Gaming
Recommended usage -
Scroll
Movement resolution 3000 DPI
Scroll type Wheel
Built-in memory
Number of scroll wheels 1
Design
Rubber grips
Product colour Black
LED indicators
Ergonomics
Customizable weight
Other features
Connectivity technology Wired
USB required
Power
Power source Cable
null
System requirements
Windows operating systems supported Windows 7 Home Premium,Windows 7 Professional,Windows 7 Starter,Windows 7 Ultimate,Windows Vista Business,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Ultimate,Windows XP Home,Windows XP Professional
Weight & dimensions
Weight - g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Trust GXT 31 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate