Trust GXT 252 PS4 Snap-on Keyboard udhëzues

Trust GXT 252 PS4 Snap-on Keyboard
8.2 · 1
PDF udhëzues
 · 2 faqe
-
udhëzuesTrust GXT 252 PS4 Snap-on Keyboard

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Trust GXT 252 PS4 Snap-on Keyboard këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Tastiera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: -. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Trust GXT 252 PS4 Snap-on Keyboard apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Trust GXT 252 PS4 Snap-on Keyboard dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Trust GXT 252 PS4 Snap-on Keyboard t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Trust GXT 252 PS4 Snap-on Keyboard specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Trust GXT 252 PS4 Snap-on Keyboard.

Të përgjithshme
Markë Trust
Model GXT 252 PS4 Snap-on Keyboard | 20325
Produkt Tastierë
EAN 8713439203257, 7426043751717
Gjuha -
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Keyboard
Device interface Bluetooth
Recommended usage Gaming
Keyboard key switch -
Keyboard layout QWERTY
Keyboard language English
Connectivity technology Wireless
Purpose Gaming console
Keyboard form factor Mini
Pointing device
USB hub
Fingerprint reader
Keyboard number of keys 47
Hot keys
Numeric keypad
Non-slip base
Certification CE
Power
USB charging
Rechargeable
Power source type Battery,USB
Number of batteries supported 1
Design
Keyboard style Straight
Wrist rest
Product colour Black
Material Plastic
Ergonomic design
Backlight
Surface coloration Monochromatic
Mouse
Mouse included
Form factor -
Features
USB 2.0 ports quantity 1
Plug and Play
Headphone outputs 1
Microphone in
Number of devices supported 1
Product colour Black
Material Plastic
Certification CE
Gaming platforms supported PlayStation 4
Technical details
Colour group Black
Hand orientation Ambidextrous
Suitable for Sony PlayStation 4
Quantity 1
Packaging data
Cables included Micro-USB
User guide
Number of products included 1 pc(s)
Package type Box
Package type Box
Quantity 1
Package type Box
Ergonomics
Product colour Black
Certification CE
Input device
Gaming platforms supported PlayStation 4
Gaming control technology Digital
Analog on/off
Ports & interfaces
Connectivity technology Wireless
Device interface Bluetooth
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Trust GXT 252 PS4 Snap-on Keyboard më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate