Trust Dual Stick udhëzues

Trust Dual Stick
9.4 · 1
PDF udhëzues
 · 67 faqe
Anglisht
udhëzuesTrust Dual Stick
UK
DE
FR
IT
ES
PL
NL
PT
GR
DK
SE
HU
CZ
FI
NO
TR
RU

User’s manual

GM-1500 COMPACT DUAL STICK GAMEPAD

SK
UK
DE
FR
IT
ES
PL
NL
PT
GR
DK
SE
HU
CZ
FI
NO
TR
RU
SK
RO
BU
CN
Version 1.0

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Trust Dual Stick këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kontrolluesit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Trust Dual Stick apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Trust Dual Stick dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Trust Dual Stick t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Trust Dual Stick specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Trust Dual Stick.

Të përgjithshme
Markë Trust
Model Dual Stick
Produkt Kontrollues
EAN 8713439148633, 5051964650393
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Other features
Package dimensions (WxDxH) 190 x 80 x 235 mm
Mac compatibility
Compatible operating systems Windows 7/Vista/XP
Turbo
Macro
D-pad
Dimensions (WxDxH) 136 x 85 x 60 mm
USB required
Input device
Device type Joystick
Gaming platforms supported PC,Playstation 2
Gaming control function buttons D-pad
Gaming control technology Analogue
Reflex vibration
Force feedback
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired
Device interface USB 2.0
Software
Windows operating systems supported
Ergonomics
Product colour Black
Weight & dimensions
Weight 320 g
Packaging content
User guide
Number of products included 1 pc(s)
Packaging data
Package type Blister
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Trust Dual Stick më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate