Trisa Salon Expert udhëzues

Trisa Salon Expert
8.7 · 1
PDF udhëzues
 · 20 faqe
Anglisht
udhëzuesTrisa Salon Expert
Art.-Nr. 1019

DE – Haarfön

IT – Asciugacapelli

ES – Secador de pelo

EN – Hair dryer

FR – Séchoir

Bedienungsanleitung
Istruzioni per l’uso
Instrucciones de uso
Instructions for use
Mode d’emploi
Ionen-Funktion
Fonction ionique
Funzione ioni
Función de iones
Ion function
Kaltluft-Taste
Touche air froid
Tasto dell‘aria fredda
Botón de aire frío
Cold air button
Professioneller AC-Motor
Moteur AC professionnel
Motore AC professionale
Motor CA profesional
Professional AC motor
2000 Watt Leistung
Puissance 2000 watts
Potenza 2000 Watt
Potencia de 2.000 vatios
2000 watt power

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Trisa Salon Expert këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Tharëse flokësh dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Trisa Salon Expert apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Trisa Salon Expert dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Trisa Salon Expert t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Trisa Salon Expert specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Trisa Salon Expert.

Të përgjithshme
Markë Trisa
Model Salon Expert
Produkt Tharëse flokesh
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Trisa Salon Expert më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate