Trisa Perfect Shine udhëzues

Trisa Perfect Shine
6.2 · 1
PDF udhëzues
 · 68 faqe
Anglisht
udhëzuesTrisa Perfect Shine
1
Bedienungsanleitung
Istruzioni per l’uso
Instrucciones de uso
Instructions for use
Mode d’emploi
Návod k použití
Uputstvo za uporabu
Návod na obsluhu
Navodilo za uporabo
Használati útmutató
Руководство по эксплуатации
Kullanım Kılavuzu
Ръководство за експлоатация
Îndrumări de utilizare
Instrukcja obsługi

DE – Haarföhn

IT – Asciugacapelli

ES – Secador de pelo

EN – Hair dryer

FR – Séchoir

CZ – Sušič vlasů

HR – Fen za kosu

SK – Sušič vlasov

SI – Sušilnik za lase

HU – Hajszárító

RU – Фен

TR – Saç kurutma makinesi

BG – Сешоар

RO – Uscaorul de par

PL – Suszarka do włosów

Art. 1023
Art. 1023.12
Art. 1023.86

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Trisa Perfect Shine këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Tharëse flokësh dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Trisa Perfect Shine apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Trisa Perfect Shine dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Trisa Perfect Shine t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Trisa Perfect Shine specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Trisa Perfect Shine.

Të përgjithshme
Markë Trisa
Model Perfect Shine
Produkt Tharëse flokesh
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Trisa Perfect Shine më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate