Trisa Ionic Beauty udhëzues

Trisa Ionic Beauty
9.2 · 1
PDF udhëzues
 · 24 faqe
Anglisht
udhëzuesTrisa Ionic Beauty
1
Art. 1021
Bedienungsanleitung
Istruzioni per l’uso
Instrucciones de uso
Instructions for use
Mode d’emploi

DE – Haarfön

IT – Asciugacapelli

ES – Secador de pelo

EN – Hair dryer

FR – Séchoir

Sanfte, stromsparende Ionen-Funktion
Fonction ionique douce et économique
Delicata, economica funzione ioni
Suave función de iones que ahorra corriente
Gentle, energy saving ion function
Praktische Wandhalterung
Support mural pratique
Pratico supporto a parete
Práctico soporte a la pared
Handy wall bracket
Dehnbares Spiralkabel
Câble spiralé extensible
Cavo a spirale estensibile
Cable helicoidal extensible
Extendable coiled cable

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Trisa Ionic Beauty këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Tharëse flokësh dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Trisa Ionic Beauty apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Trisa Ionic Beauty dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Trisa Ionic Beauty t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Trisa Ionic Beauty specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Trisa Ionic Beauty.

Të përgjithshme
Markë Trisa
Model Ionic Beauty
Produkt Tharëse flokesh
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Trisa Ionic Beauty më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate