Trisa Essential Glamour udhëzues

Trisa Essential Glamour
8.7 · 2
PDF udhëzues
 · 80 faqe
Anglisht
udhëzuesTrisa Essential Glamour
Art. 1306.42
Bedienungsanleitung
Istruzioni per l’uso
Instrucciones de uso
Instructions for use
Mode d’emploi
Návod k použití
Uputstvo za uporabu
Návod na obsluhu
Navodilo za uporabo
Használati útmutató
Руководство по эксплуатации
Kullanım Kılavuzu
Ръководство за експлоатация
Instrucţiuni de utilizare
Instrukcja obsługi

DE – Haarglätter

IT – Piastra lisciante per capelli

ES – Alisador de pelo

EN – Hair straightener

FR – Lisseur de cheveux

CZ – Žehlička na vlasy

HR – Ravnač kose

SK – Žehlička na vlasy

SI – Gladilnik las

HU – Hajsimító

RU – Выпрямитель волос

TR – Saç Düzleştirici

BG –

Уред за изправяне на косата

RO – Netezitor de păr

PL – Prostownica do włosów

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Trisa Essential Glamour këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Stilistë dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Trisa Essential Glamour apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Trisa Essential Glamour dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Trisa Essential Glamour t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Trisa Essential Glamour specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Trisa Essential Glamour.

Të përgjithshme
Markë Trisa
Model Essential Glamour | 1306.4210
Produkt Stajler
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Type Straightening iron
Technology Warm
Hair straightening
Hair curling
Hair texturizing
Hair drying
Ionic function
Ceramic heating system
Adjustable thermostat
Number of heating levels 6
Temperature (min) 155 °C
Temperature (max) 230 °C
Suitable for hair types All hair
Power
Power source AC
Power 50 W
AC input voltage 220-240 V
Ergonomics
Cord length 1.7 m
Built-in display
On/off switch
Auto power off
Cordless
Swivel cord
LED indicators
Weight & dimensions
Weight 380 g
Height 340 mm
Width 32 mm
Depth 28 mm
Design
Product colour Black
Plate material Ceramic
Ceramic coating
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Trisa Essential Glamour më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate