Trisa Double Head udhëzues

Trisa Double Head
8.3 · 1
PDF udhëzues
 · 32 faqe
Anglisht
udhëzuesTrisa Double Head
1
Bedienungsanleitung
Istruzioni per l’uso
Instrucciones de uso
Instructions for use
Mode d’emploi
Art. 1710.88
NANO antibakterielle Beschichtung
Revêtement NANO antibactérien
Rivestimento NANO antibatterico
Revestimiento antibacteriano NANO
NANO antibacterial coating
2 Geschwindigkeitsstufen, integriertes Licht
2 vitesses, lumière intégrée
2 livelli di velocità, luce integrata
2 niveles de velocidad, luz integrada
2 Speeds, built-in light

DE – Epilierer

IT – Epilatore

ES – Depiladora

EN – Epilator

FR – Épilateur

Gerät kann mit / ohne Netzkabel gebraucht werden
L’appareil peut être utilisé avec / sans le câble secteur
L’apparecchio è utilizzabile con / senza cavo di rete
El aparato se puede utilizar con / sin cable de
alimentación
The device can be used with / without power cable

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Trisa Double Head këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Epilatorët dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Trisa Double Head apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Trisa Double Head dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Trisa Double Head t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Trisa Double Head specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Trisa Double Head.

Të përgjithshme
Markë Trisa
Model Double Head
Produkt Epilator
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Trisa Double Head më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate