Trisa Compact 1200 udhëzues

Trisa Compact 1200
9.7 · 1
PDF udhëzues
 · 80 faqe
Anglisht
udhëzuesTrisa Compact 1200
Bedienungsanleitung
Istruzioni per l’uso
Instrucciones de uso
Instructions for use
Mode d’emploi
Návod k použití
Uputstvo za uporabu
Návod na obsluhu
Navodilo za uporabo
Használati útmutató
Руководство по эксплуатации
Kullanım Kılavuzu
Ръководство за експлоатация
Instrucţiuni de utilizare
Instrukcja obsługi
Art. 1018

DE – Haarföhn

IT – Asciugacapelli

ES – Secador de pelo

EN – Hair dryer

FR – Séchoir

CZ – Sušič vlasů

HR – Fen za kosu

SK – Sušič vlasov

SI – Sušilnik za lase

HU – Hajszárító

RU – Фен

TR – Saç kurutma makinesi

BG – Сешоар

RO – Uscător de păr

PL – Suszarka do włosów

Art. 1018.89 Art. 1018.79
Art. 1018.42 Art. 1018.19
Art. 1018.01Art. 1018.01

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Trisa Compact 1200 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Tharëse flokësh dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Trisa Compact 1200 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Trisa Compact 1200 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Trisa Compact 1200 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Trisa Compact 1200 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Trisa Compact 1200.

Të përgjithshme
Markë Trisa
Model Compact 1200 | 1018.7945
Produkt Tharëse flokesh
EAN 7640139991508
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Cool shot function -
Ionic function -
Number of speeds -
Number of heating levels -
Design
Designed for travel
Product colour Silver,White
Foldable handle
Packaging content
Concentrator nozzle -
Diffuser nozzle -
Power
Power 1200 W
Logistics data
Products per master (outer) case 6 pc(s)
Products per pallet 432 pc(s)
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Trisa Compact 1200 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate