Trisa Bellisimo udhëzues

Trisa Bellisimo
5.1 · 1
PDF udhëzues
 · 36 faqe
Anglisht
udhëzuesTrisa Bellisimo
1
Bedienungsanleitung
Istruzioni per l’uso
Instrucciones de uso
Instructions for use
Mode d’emploi
Návod k použití
Uputstvo za uporabu
Návod na obsluhu
Navodilo za uporabo
Használati útmutató
Руководство по эксплуатации
Kullanım Kılavuzu
Ръководство за експлоатация
Îndrumări de utilizare
Instrukcja obsługi

DE – Haarfön

IT – Asciugacapelli

ES – Secador de pelo

EN – Hair dryer

FR – Séchoir

CS – Sušič vlasů

KR – Fen za kosu

SK – Sušič vlasov

SL – Sušilnik za lase

HU – Hajszárító

RU – Фен

TR – Saç kurutma makinesi

BG – Сешоар

RO – Uscaorul de par

PL – Suszarka do włosów

Art. 1013
72
Trisa Electronics AG
Kantonsstrasse 121
CH-6234 Triengen
info@trisaelectronics.ch
+41 41 933 00 30
Switzerland
HKS
Satellitentechnik Vertriebs GmbH
Graf von Stauffenbergstrasse 8
D-63150 Heusenstamm
HKS-GmbH@T-online.de
+49 (6104) 5920
Germany
Franz Holzbauer
Service GmbH
Unterhaus 33
A-2851 Krumbach
service@trisaelectronics.at
+43 (2647) 4304070
Austria
www.trisaelectronics.ch

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Trisa Bellisimo këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Tharëse flokësh dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Trisa Bellisimo apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Trisa Bellisimo dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Trisa Bellisimo t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Trisa Bellisimo specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Trisa Bellisimo.

Të përgjithshme
Markë Trisa
Model Bellisimo
Produkt Tharëse flokesh
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Trisa Bellisimo më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate