TRENDnet TV-IP252P udhëzues

TRENDnet TV-IP252P
6.3 · 1
PDF udhëzues
 · 106 faqe
Anglisht
udhëzuesTRENDnet TV-IP252P

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për TRENDnet TV-IP252P këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kamerat e sigurisë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me TRENDnet TV-IP252P apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me TRENDnet TV-IP252P dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të TRENDnet TV-IP252P t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

TRENDnet TV-IP252P specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të TRENDnet TV-IP252P.

Të përgjithshme
Markë TRENDnet
Model TV-IP252P | TV-IP252P
Produkt Kamera e sigurisë
EAN 710931303650, 5238056938953, 0710931980257, 0211131823813, 0956260218184, 7109313036508, 7044447836054, 0710931303650
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Video
Maximum resolution 640 x 480 pixels
Frame rate 30 fps
Image sensor
Sensor type CMOS
Optical sensor size 1/4 "
Other features
Compliance industry standards IEEE 802.3u, IEEE 802.3af
Dimensions (WxDxH) 140 x 120 x 140 mm
Compatible operating systems Windows 2000, XP, Vista
Network
Supported network protocols TCP/IP, UDP, ICMP DHCP Client, NTP Client, DNS Client, DDNS Client, SMTP Client, FTP Client, HTTP Server, Samba Client, PPPoE UPnP, Bonjour, RTP (Real Time Protocol), RTSP (Real Time Streaming Protocol), RTCP (Real Time Control Protocol)
Power
Power over Ethernet (PoE)
Power consumption (typical) 8 W
Power source type PoE
Weight & dimensions
Weight 600 g
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 0 - 45 °C
Storage temperature (T-T) -15 - 60 °C
Performance
Certification CE, FCC
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth TRENDnet TV-IP252P më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate