TP-Link TL-WDR4900 udhëzues

TP-Link TL-WDR4900
6.9 · 1
PDF udhëzues
 · 144 faqe
Anglisht
udhëzuesTP-Link TL-WDR4900

TL-WDR4900

N900 Wireless Dual Band Gigabit Router

Rev: 1.0.0
1910010
730

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për TP-Link TL-WDR4900 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ruterat dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me TP-Link TL-WDR4900 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me TP-Link TL-WDR4900 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të TP-Link TL-WDR4900 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

TP-Link TL-WDR4900 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të TP-Link TL-WDR4900.

Të përgjithshme
Markë TP-Link
Model TL-WDR4900 | TL-WDR4900
Produkt Ruter
EAN 5053973919508, 6935364070151, 0845973070151, 5053973634241
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Network
Ethernet LAN
Ethernet LAN data rates 10,100,1000 Mbit/s
Cabling technology 10/100/1000Base-T(X)
Networking standards IEEE 802.11a,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n
Ethernet LAN interface type Gigabit Ethernet
Wireless LAN features
Wi-Fi standards 802.11a,802.11b,802.11g,802.11n
Wi-Fi band Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz)
Top Wi-Fi standard Wi-Fi 4 (802.11n)
WLAN data transfer rate (max) 450 Mbit/s
Other features
WLAN data transfer rates supported 450 Mbit/s
Bandwidth 2.4 GHz
Input current 2.5 A
Rack mounting
Compatible operating systems Windows 98SE, NT, 2000, XP, Vista or Windows 7, Windows 8, MAC OS, NetWare, UNIX, Linux
xDSL connection
Mobile network connection
Ports & interfaces
Ethernet LAN (RJ-45) ports 4
DC-in jack
Protocols
Supported network protocols IPv4, IPv6
DHCP client
DHCP server
Antenna
Antenna type External
Antenna gain level (max) 5 dBi
Antennas quantity 3
Management features
Web-based management -
Security
Security algorithms 128-bit WEP,64-bit WEP,WPA,WPA-PSK,WPA2,WPA2-PSK
MAC address filtering
DoS attack prevention
Filtering
Stateful Packet Inspection (SPI)
Features
Certification CE, FCC, RoHS
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 0 - 40 °C
Storage temperature (T-T) -40 - 70 °C
Operating relative humidity (H-H) 10 - 90 %
Storage relative humidity (H-H) 5 - 90 %
Weight & dimensions
Width 243 mm
Depth 160.6 mm
Height 32.5 mm
Weight - g
Design
Product colour Black
Mobile network
3G
4G
Mobile network generation 4G
WAN connection
Ethernet WAN
Power
Output voltage 12 V
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth TP-Link TL-WDR4900 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate