TP-Link TL-WA850RE udhëzues

TP-Link TL-WA850RE
8.3 · 197
PDF udhëzues
 · 59 faqe
Anglisht
udhëzuesTP-Link TL-WA850RE

Wi-Fi Range Extender

Quick

Installation

Guide

7106508578 REV3.0.0
For technical support, the user guide and other
information, please visit https://www.tp-link.com/support/,
or simply scan the QR code.
TP-Link Technologies Co., Ltd.
Specications are subject to change without notice. is a
registered trademark of TP-Link Technologies Co., Ltd. Other brands
and product names are trademarks or registered trademarks of their
respective holders.
No part of the specications may be reproduced in any form or by
any means or used to make any derivative such as translation,
transformation, or adaptation without permission from TP-Link
Technologies Co., Ltd. Copyright © 2020 TP-Link Technologies Co.,
Ltd. All rights reserved.

*Images may dier from actual products.

Shikoni udhëzuesin për TP-Link TL-WA850RE këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Përsëritës të Wi -Fi dhe është vlerësuar nga 197 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me TP-Link TL-WA850RE apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me TP-Link dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të TP-Link t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
TP-Link
TL-WA850RE | TL-WA850RE V6
Përsëritës Wifi
5052916612582, 6935364070199, 0634392755127, 6935364070847, 5055851315051, 0845973070199, 8459730706874, 0845973070687, 5053460930504, 0685702970655, 5053973176543, 6935364070397, 5054533229952, 0132018562017, 6935364091132, 0785307929833, 0641125114779, 0857989006086, 2273724051780, 0777060005152, 5054484229957, 0803982780577, 0737989665325, 0682851732219, 0777004802038, 0777004581032, 5054629169148, 6790840919061, 0705554307680, 0737212593548, 5054230221815, 0731215277702, 0650135420145, 0809390012224, 0718117602832, 0163121537395, 6091602753238, 7426044560547, 5054242650627, 0667562766524, 5055309609565
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF), Udhëzuesi i instalimit (PDF), Fleta e të dhënave (PDF)
Network
Networking standardsIEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Security algorithms64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
Cabling technology10/100Base-T(X)
Wi-Fi
Wi-Fi standards802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Wi-Fi data rate (max)300 Mbit/s
Wi-Fi bandSingle-band (2.4 GHz)
Ports & interfaces
Ethernet LAN (RJ-45) ports1
Operational conditions
Operating temperature (T-T)0 - 40 °C
Storage temperature (T-T)-40 - 70 °C
Operating relative humidity (H-H)10 - 90 %
Storage relative humidity (H-H)5 - 90 %
Power
Power consumption (typical)3.3 W
AC input voltage100 - 240 V
AC input frequency50 - 60 Hz
Performance
TypeNetwork repeater
Maximum transfer distance- m
Data transfer rate300 Mbit/s
Ethernet LAN data rates10, 100 Mbit/s
Windows operating systems supportedWindows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 IOT Core, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro x64, Windows 2000, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 x64, Windows 98SE, Windows NT, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Mac compatibility
Mac operating systems supported
WPS push button
Linux operating systems supported
Weight & dimensions
Width110 mm
Depth66 mm
Height75 mm
Design
Product colourWhite
CertificationCE, FCC
Reset button
LED indicators
Technical details
Sustainability certificatesRoHS
Antenna
Antennas quantity2
Antenna typeInternal
Transmit power range0 - 20 dBmW
Packaging content
Quick start guide
Packaging data
Package height89 mm
Package width156.5 mm
Package weight200 g
Package depth101.5 mm
Logistics data
Harmonized System (HS) code85176990
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth TP-Link TL-WA850RE më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate