TP-Link TL-WA7510N udhëzues

TP-Link TL-WA7510N
8 · 3
PDF udhëzues
 · 17 faqe
Anglisht
udhëzuesTP-Link TL-WA7510N
1

Typical Network

1
Note
The typical connection for TL-WA7510N is shown as above. Please make
sure that the two CPEs are placed face to face; otherwise the wireless
signal strength might be weak. Here shows several incorrect examples.
TL-WA7510N is used for remote point-to-point connection. It makes remote
Internet share possible.
Note
If you are using an external antenna to connect, please refer to Appendix 1.

Installation

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për TP-Link TL-WA7510N këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pikat e hyrjes dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me TP-Link TL-WA7510N apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me TP-Link TL-WA7510N dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të TP-Link TL-WA7510N t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

TP-Link TL-WA7510N specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të TP-Link TL-WA7510N.

Të përgjithshme
Markë TP-Link
Model TL-WA7510N
Produkt Pika e hyrjes
EAN 327610182569, 6935364051723, 6935364051730, 778890699047, 845973051723, 8459730517234, 908030583138, 0845973051723, 0778890699047, 0908030583138, 0327610182569, 0809186281643, 0777787443497, 0168141651304, 4056203038940, 0809385676493, 0731215290992, 0557186608464, 0630796637816, 0191120100579, 0115970741720, 0132018351277, 0898029647623, 0803982784285, 7337331820902, 0807030505945, 0745449855971
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Maximum data transfer rate 150 Mbit/s
Ethernet LAN data rates 10,100 Mbit/s
Frequency band 5.745 - 5.825 GHz
Networking standards IEEE 802.11a,IEEE 802.11n
Cabling technology 10/100BASE-T(X)
Receiver sensitivity 802.11a 54M: -77dBm 48M: -79dBm 36M: -83dBm 24M: -86dBm 18M:-91dBm 12M:-92dBm 9M:-93dBm 6M:-94dBm\n802.11n 150M: -73dBm 121.5M: -76dBm 108M: -77dBm 81M: -81dBm 54M:-84dBm 40.5M:-88dBm 27M:-91dBm 13.5M:-93dBm
Other features
Wireless technology 802.11a/n
Networking features Fast Ethernet
Antenna
Antenna gain level (max) 15 dBi
Design
Internal
Certification CE, FCC, RoHS
LED indicators
Ports & interfaces
DC-in jack
Ethernet LAN (RJ-45) ports 1
Security
Security algorithms 128-bit WEP,152-bit WEP,SSID,TKIP,WPA,WPA-PSK,WPA2,WPA2-PSK
MAC address filtering
Weight & dimensions
Dimensions (WxDxH) 250 x 85 x 60.5 mm
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H) 10 - 90 %
Operating temperature (T-T) -30 - 70 °C
Storage relative humidity (H-H) -40 - 70 %
Storage temperature (T-T) 5 - 95 °C
Power
Power over Ethernet (PoE)
Packaging data
AC adapter included
Performance
Compatible operating systems Windows 2000, XP, Vista, 7\nMAC\nNetWare\nUNIX\nLinux
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth TP-Link TL-WA7510N më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate