TP-Link TL-PA511 udhëzues

TP-Link TL-PA511
8.3 · 1
PDF udhëzues
 · 29 faqe
Anglisht
udhëzuesTP-Link TL-PA511

TL-PA511

AV500 Mini Powerline Adapter

Rev: 1.0.0
1910010503

Shikoni udhëzuesin për TP-Link TL-PA511 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Përshtatës të linjës së energjisë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me TP-Link TL-PA511 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me TP-Link dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të TP-Link t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
TP-Link
TL-PA511 | TL-PA511
Përshtatës i linjës së energjisë
191120100616, 4054842253625, 5052883628173, 5052916503606, 5055309611414, 5055309611421, 6935364031305, 6935364031312, 6935364031466, 845973031572, 8459730315724, 845973031589, 0845973031572
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Ports & interfaces
Connectivity technologyWired
Host interfacePowerPlug
InterfaceEthernet
Ethernet LAN (RJ-45) ports1
Design
Internal
Chipset-
Plug and Play
Product colourBlack, White
LED indicatorsLAN, Power, Y
CertificationCE, FCC
Network
Maximum data transfer rate500 Mbit/s
Ethernet LAN
Cabling technology10/100/1000BaseT(X)
Networking standardsIEEE 802.3, IEEE 802.3ab, IEEE 802.3u
Modulation1024-QAM, 16-QAM, 256-QAM, 64-QAM, 8-QAM, BPSK, OFDM, QPSK
Maximum operating distance300 m
Copper ethernet cabling technology1000BASE-T, 1000BASE-TX, 100BASE-T, 100BASE-TX, 10BASE-T
Wi-Fi
Security algorithms128-bit AES
Other features
Supported data transfer rates10/100 Mbit/s
Compliance industry standardsIEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3ab
Power LED
Quick start guide
Networking featuresGigabit Ethernet
Dimensions (WxDxH)58 x 40 x 105 mm
Power
Power consumption (typical)6 W
System requirements
Windows operating systems supported
Mac operating systems supported
Linux operating systems supported
Compatible operating systemsWindows 2000\nWindows XP\nWindows 2003\nWindows Vista\nWindows 7\nMac\nLinux
Weight & dimensions
Width58 mm
Depth40 mm
Height105 mm
Sustainability
Sustainability certificatesRoHS
Operational conditions
Operating temperature (T-T)0 - 40 °C
Storage temperature (T-T)-40 - 70 °C
Operating relative humidity (H-H)10 - 90 %
Storage relative humidity (H-H)5 - 90 %
Packaging content
Cables includedLAN (RJ-45)
Manual
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth TP-Link TL-PA511 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate