Toshiba 49U7763DG udhëzues

Toshiba 49U7763DG
9.8 · 1
PDF udhëzues
 · 36 faqe
Anglisht
udhëzuesToshiba 49U7763DG

OPERATING INSTRUCTIONS

COLOUR TELEVISION WITH REMOTE CONTROL

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Toshiba 49U7763DG këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Televizorët dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Toshiba 49U7763DG apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Toshiba 49U7763DG dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Toshiba 49U7763DG t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Toshiba 49U7763DG specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Toshiba 49U7763DG.

With 8.2 million pixels, be mesmerized by the 4K experience. The spectacular 3840 x 2160 resolution delivers your conten...
With 8.2 million pixels, be mesmerized by the 4K experience. The spectacular 3840 x 2160 resolution delivers your conten...
With 8.2 million pixels, be mesmerized by the 4K experience. The spectacular 3840 x 2160 resolution delivers your conten...
With 8.2 million pixels, be mesmerized by the 4K experience. The spectacular 3840 x 2160 resolution delivers your conten...
No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
The display is equipped with standard VESA mounting for showcasing on a wall or swivel arm.
The display is equipped with standard VESA mounting for showcasing on a wall or swivel arm.
Easily connect with the convenient DVI port for stunning HD visuals through a high quality and reliable digital connecti...
Easily connect with the convenient DVI port for stunning HD visuals through a high quality and reliable digital connecti...
Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë Toshiba
Model 49U7763DG | 49U7763DG
Produkt Televizion
EAN 5055862312803
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Display
Display diagonal 49 "
Display diagonal (metric) 124 cm
HD type 4K Ultra HD
Display resolution 3840 x 2160 pixels
Display brightness - cd/m²
Response time - ms
Screen shape Flat
Display diagonal 49 "
Display diagonal (metric) 124 cm
HD type 4K Ultra HD
Display resolution 3840 x 2160 pixels
Native aspect ratio 16:9
Display brightness - cd/m²
Response time - ms
Screen shape Flat
Smart modes Cinema,Dynamic,Game,Natural,Personal,Sports
Display technology LED
Motion interpolation technology ME/MC (Motion Estimation Motion Compensation)
Native aspect ratio 16:9
Other features
3D
Channels quantity (DVB-S2) 10000
Channels quantity (analog signal) 200
Built-in speaker(s)
Batteries included
3D
Channels quantity (DVB-S2) 10000
Channels quantity (analog signal) 200
Built-in speaker(s)
Equalizer bands quantity 5
Batteries included
TV tuner
Tuner type Analog & digital
Analog signal format system -
Digital signal format system DVB-C,DVB-S2,DVB-T2
Auto channel search
Smart TV
Smart TV
Internet TV
Screen mirroring
Hybrid Broadcast Broadband TV (HbbTV)
Video apps Netflix,YouTube
Smart modes Cinema,Dynamic,Game,Natural,Personal,Sports
Management features
Electronic Programme Guide (EPG)
Basic hotel mode
Audio
Number of speakers 2
RMS rated power 24 W
Equalizer
Equalizer bands quantity 5
Sound modes Movie,Music,Speech
Audio decoders DTS,Dolby Digital
Audio decoding technologies DTS TruSurround,Dolby Digital Plus
Number of speakers 2
RMS rated power 24 W
Equalizer
Sound modes Movie,Music,Speech
Audio decoders DTS,Dolby Digital
Audio decoding technologies DTS TruSurround,Dolby Digital Plus
Network
Wi-Fi
Ethernet LAN
Bluetooth
Miracast
Web browser
Wi-Fi
Ethernet LAN
Bluetooth
Miracast
Design
Product colour Black,Silver
VESA mounting
Panel mounting interface 200 x 200 mm
On/off switch -
Product colour Black,Silver
VESA mounting
Panel mounting interface 200 x 200 mm
On/off switch -
Performance
Teletext function
Video formats supported 3GP,DAT,FLV,MKV,MOV,MP4,MPEG,MPG,VOB
Child lock
Audio formats supported MP3,WAV,WMA
Image formats supported BMP,JPEG XR,JPG,PNG
Processor cores 2
USB recording
USB cloning
Tuner type Analog & digital
Analog signal format system -
Digital signal format system DVB-C,DVB-S2,DVB-T2
Auto channel search
Smart TV
Internet TV
Electronic Programme Guide (EPG)
Hybrid Broadcast Broadband TV (HbbTV)
Video apps Netflix,YouTube
Teletext function
Video formats supported 3GP,DAT,FLV,MKV,MOV,MP4,MPEG,MPG,VOB
Child lock
Audio formats supported MP3,WAV,WMA
Ports & interfaces
HDMI ports quantity 4
PC in (D-Sub)
DVI port
DVI-D ports quantity 0
Ethernet LAN (RJ-45) ports 1
USB 2.0 ports quantity 2
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity 1
Component video (YPbPr/YCbCr) in 1
Composite video in 1
Digital audio optical out 1
Headphone outputs 1
Common interface (CI)
Common interface Plus (CI+)
S-Video inputs quantity 0
VGA (D-Sub) ports quantity 1
SCART ports quantity 1
HDMI ports quantity 4
PC in (D-Sub)
DVI port
DVI-D ports quantity 0
Ethernet LAN (RJ-45) ports 1
USB 2.0 ports quantity 2
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity 1
Component video (YPbPr/YCbCr) in 1
Composite video in 1
Digital audio optical out 1
Common interface (CI)
Common interface Plus (CI+)
S-Video inputs quantity 0
VGA (D-Sub) ports quantity 1
SCART ports quantity 1
Power
Power consumption (standby) 0.5 W
AC input voltage 220 - 240 V
AC input frequency 50 Hz
Power consumption (standby) 0.5 W
AC input voltage 220 - 240 V
AC input frequency 50 Hz
Weight & dimensions
Width (without stand) 1099 mm
Width (with stand) 1099 mm
Depth (without stand) 55 mm
Height (without stand) 660 mm
Depth (with stand) 191 mm
Height (with stand) 674 mm
Weight (without stand) - g
Width (without stand) 1099 mm
Width (with stand) 1099 mm
Depth (without stand) 55 mm
Height (without stand) 660 mm
Depth (with stand) 191 mm
Height (with stand) 674 mm
Weight (without stand) - g
Packaging data
Package width 1195 mm
Package depth 145 mm
Package height 775 mm
Remote control included
Desktop stand
Quick start guide
Package width 1195 mm
Package depth 145 mm
Package height 775 mm
Hospitality features
USB cloning
Packaging content
Remote control included
Desktop stand
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Toshiba 49U7763DG më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate