TomTom GO 500 udhëzues

TomTom GO 500
7.8 · 4
PDF udhëzues
 · 136 faqe
Anglisht
udhëzuesTomTom GO 500
TomTom GO
User Manual
16.4

Shikoni udhëzuesin për TomTom GO 500 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori navigatorët dhe është vlerësuar nga 4 njerëzit me një mesatare prej 7.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me TomTom GO 500 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me TomTom dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të TomTom t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Të përgjithshme
TomTom
GO 500 | 1FA5.025.00
navigator
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
GPS type
Marine (chartplotters, sounders)No
Sport (fitness, running)No
Outdoor (hiking, trekking)No
Geocaching (GPS stash hunt)No
AutoYes
AviationNo
No
TruckNo
Camper/CaravanNo
BicycleNo
GolfNo
Navigation
Traffic Message Channel (TMC)No
Live serviceYes
Live Traffic Message Channel (TMC)No
3D landmarksYes
TomTom HD TrafficYes
Tap & GoYes
Lifetime TomTom TrafficYes
Quick searchYes
Languages supportMulti
GPS Performance
AntennaInternal
Map
Maps includedYes
Map coverageAustralia, New Zealand
Display
TouchscreenYes
Display diagonal5 "
WidescreenYes
Display resolution480 x 272 pixels
DisplayLCD
Native aspect ratio16:9
Memory
Storage media typeFlash
Compatible memory cardsMicroSD (TransFlash)
Network
BluetoothYes
Design
Product colourBlack, Grey
Form factorFixed
Performance
Text-to-speech message reader-
Built-in speaker(s)Yes
Built-in cameraNo
Weight & dimensions
Weight229 g
Width142 mm
Depth20 mm
Height90 mm
Radio
Supported radio bands-
Power
Power source typeBattery, Cigar lighter
Battery technology-
Battery life (max)2 h
Packaging content
Cables includedUSB
Quick start guideYes
Technical details
Advanced lane guidanceYes
IQ Routes technologyYes
QuickGPSfixYes
Yes
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth TomTom GO 500 më poshtë.

Sa është pesha e TomTom GO 500?

TomTom GO 500 ka një peshë prej 229 g.

A kam nevojë për internet për GPS?

Jo, nuk kërkohet internet për të marrë GPS.

Çfarë nënkupton shkurtesa GPS?

Shkurtesa GPS qëndron për 'Sistemin e Pozicionimit Global'.

Çfarë është GPS?

GPS është një sistem që mund të përdoret në të gjithë globin për të përcaktuar vendndodhjen tuaj me anë të satelitëve.

A mund të azhurnoj hartat e sistemit tim të navigimit?

Me shumicën e sistemeve të navigimit është e mundur të azhurnoni hartat. Shumica e markave përditësojnë periodikisht hartat.

Cila është madhësia e ekranit të TomTom GO 500?

Madhësia e ekranit të TomTom GO 500 është 5 ".

Sa është lartësia e TomTom GO 500?

TomTom GO 500 ka një lartësi prej 90 mm.

Cila është rezolucioni i ekranit të TomTom GO 500?

Rezolucioni i ekranit të TomTom GO 500 është 480 x 272 pixels.

Sa është gjerësia e TomTom GO 500?

TomTom GO 500 ka një gjerësi prej 142 mm.

Cila është thellësia e TomTom GO 500?

TomTom GO 500 ka një thellësi prej 20 mm.

A është udhëzuesi i TomTom GO 500 në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për TomTom GO 500 në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate