Tivoli Audio Model Two udhëzues

Tivoli Audio Model Two
8.1 · 1
PDF udhëzues
 · 24 faqe
Anglisht
udhëzuesTivoli Audio Model Two

OWNER’S MANUAL

Model Two

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Tivoli Audio Model Two këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Radiot dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Tivoli Audio Model Two apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Tivoli Audio Model Two dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Tivoli Audio Model Two t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Tivoli Audio Model Two specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Tivoli Audio Model Two.

No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Të përgjithshme
Markë Tivoli Audio
Model Model Two | 1059
Produkt Radio
EAN 831623003013, 831623003242, 831623003433, 831623003730, 0831623003433
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Radio
Radio type Portable
Tuner type Analog
Supported radio bands AM,FM
PLL synthesizer -
Audio
RMS rated power - W
Loudspeakers
Built-in speaker(s)
Number of built-in speakers 2
Subwoofer driver diameter (imperial) 3 "
Display
Built-in display
Ports & interfaces
Headphone outputs 1
AUX in
Features
MP3 playback
Product colour Beige,Walnut
Volume control Rotary
LED indicators
Other features
Power LED
Apple docking compatibility iPod
Quick start guide
Dimensions (WxDxH) 212.7 x 133.4 x 114.3 mm
Weight & dimensions
Width 212.7 mm
Depth 133.4 mm
Height 114.3 mm
Weight 4100 g
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 5 - 40 °C
Storage
Card reader integrated
Packaging content
AC adapter included
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Tivoli Audio Model Two më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate