Thule FreeWay 968 udhëzues

Thule FreeWay 968
7.9 · 4
PDF udhëzues
 · 2 faqe
Anglisht
udhëzuesThule FreeWay 968
03/04

968/7010-07-4

REAR MOUNTS

Thule Freeway 968

Components:

2 tube frames and assembly kit.

Materials:

Powdercoated galvanized steel
tubes. Plastic hubs, polypropy-
lene straps and galvanized fitting
elements.
Rear Mount System 6.27 B

Function:

For correct mounting of the carrier
consult the Fitting Guide encl. in
the package. Place the carrier on
the bumper and hook the straps
around the boot lid. After
mounting the bikes tighten the
straps a second time.
5 year warranty.
Capacity: 3 full size bikes
- all types. Max.load 45 kg.
Vehicle recommendation list
printed on the package.
For latest information check
with Thule.
Quick mounting on the car with
6 hooks, placed around the
boot lid.
Bikes secured in rubber
cradles to protect cables.
In most cases access to the
boot with carrier mounted. Not,
however, with the bikes
mounted.
Easy to fold and stow when
not in use.
Bike frame adapter 982 for
bikes with unconventional
frame design.
Note! Additional accessories,
i.e. spoilers and plastic
extensions, can make fitting
difficult or impossible.
Accessories:
Bike frame adapter 982.
Light board 975 (7 pin)
Locking wirde 538.

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Thule FreeWay 968 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Mbajtëse biçikletash dhe është vlerësuar nga 4 njerëzit me një mesatare prej 7.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Thule FreeWay 968 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Thule FreeWay 968 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Thule FreeWay 968 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Thule FreeWay 968 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Thule FreeWay 968.

Të përgjithshme
Markë Thule
Model FreeWay 968 | 968
Produkt Mbajtëse biçikletash
EAN 7313020044019
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Thule FreeWay 968 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate