Thrustmaster Hotas Warthog Flight Stick udhëzues

Thrustmaster Hotas Warthog Flight Stick
9.5 · 1
PDF udhëzues
 · 183 faqe
Anglisht
udhëzuesThrustmaster Hotas Warthog Flight Stick
- HARDWARE USER MANUAL
- MANUEL DE L'UTILISATEUR HARDWARE
- HARDWARE-BENUTZERHANDBUCH
- HARDWAREHANDLEIDING
- MANUALE D’USO HARDWARE
- MANUAL DEL USUARIO DEL HARDWARE
- MANUAL DO UTILIZADOR DO HARDWARE
- РУКОВОДСТВО ПОЛЬЗОВАТЕЛЯ ПО ТЕХНИЧЕСКОМУ ОБЕСПЕЧЕНИЮ
- 取扱説明書
- 硬件用户手册

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Thrustmaster Hotas Warthog Flight Stick këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kontrolluesit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Thrustmaster Hotas Warthog Flight Stick apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Thrustmaster Hotas Warthog Flight Stick dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Thrustmaster Hotas Warthog Flight Stick t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Thrustmaster Hotas Warthog Flight Stick specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Thrustmaster Hotas Warthog Flight Stick.

Të përgjithshme
Markë Thrustmaster
Model Hotas Warthog Flight Stick | 2960738
Produkt Kontrollues
EAN 3362932914334, 0132018547458, 6632964182580, 0663296418258, 0803983103931, 0780320075512, 7106229037902, 0163121498603, 0617407287073, 0807320284093, 0995439395233, 0383780032479, 0041114711246, 0080000335791
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Input device
Device type Joystick
Gaming platforms supported PC
Gaming control technology -
Gaming control function buttons -
Buttons quantity 19
Programmable buttons
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired
Device interface USB 2.0
Other features
USB required
Ergonomics
Product colour Black
Weight & dimensions
Weight - g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Thrustmaster Hotas Warthog Flight Stick më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate