Synology DX513 udhëzues

Synology DX513
9.2 · 2
PDF udhëzues
 · 20 faqe
Anglisht
udhëzuesSynology DX513

DX513 User’s Guide

Syno_UsersGuide_DX513_20130227

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Synology DX513 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Nas dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 9.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Synology DX513 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Synology DX513 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Synology DX513 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Synology DX513 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Synology DX513.

Të përgjithshme
Markë Synology
Model DX513 | DX513
Produkt Nas
EAN 163120803781, 4711174721306, 5051868555589, 5051868555596, 5051868555602, 5051868555619, 611101470212, 846504001309, 0846504001309, 0611101470212, 8465040013090, 0163120803781, 3610171751433, 4053162670310, 0807031751365, 0782386510938, 0803982777942, 0809385677438, 0725321897701, 5053460869187, 5056066721378
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Storage
Total installed storage capacity 0 TB
Number of storage drives installed 0
Number of storage drives supported 5
Storage drive capacity 0 GB
Maximum supported storage capacity 20 TB
Storage drive size 2.5/3.5 "
Storage drive interface Serial ATA
Total installed storage capacity 0 TB
Number of storage drives installed 0
Number of storage drives supported 5
Storage drive capacity 0 GB
Maximum supported storage capacity 20 TB
Storage drive size 2.5/3.5 "
Storage drive interface Serial ATA
Network
Ethernet LAN
Wi-Fi
Performance
On/off switch
Noise level 30 dB
Packaging content
Cables included AC
Cables included AC
Ports & interfaces
Ethernet LAN (RJ-45) ports 0
USB 2.0 ports quantity 0
eSATA
FireWire 400
FireWire 800
Serial ports quantity 0
HDMI ports quantity 0
USB 1.1 ports quantity 0
eSATA ports quantity 1
RS-232 ports 0
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity 0
VGA (D-Sub) ports quantity 0
External mini-SAS ports 0
PS/2 ports quantity 0
USB 2.0 ports quantity 0
FireWire 400
FireWire 800
eSATA ports quantity 1
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity 0
Design
Product colour Black
Number of fans 2 fan(s)
LED indicators eSATA,Status
Product colour Black
Number of fans 2 fan(s)
Certification FCC: B, CE: B, BSMI: B\n
Noise level 30 dB
LED indicators eSATA,Status
Other features
Fan 80 mm
Power requirements AC 100-240V, 50/60Hz
Power requirements AC 100-240V, 50/60Hz
Power
Power consumption (typical) 45.1 W
Power consumption (sleep) 2 W
Power consumption (typical) 45.1 W
Weight & dimensions
Width 157 mm
Depth 248 mm
Height 233 mm
Weight 3910 g
Width 157 mm
Depth 248 mm
Height 233 mm
Weight 3910 g
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H) 5 - 95 %
Operating temperature (T-T) 5 - 35 °C
Storage temperature (T-T) -10 - 70 °C
Operating altitude 0 - 1981 m
Operating relative humidity (H-H) 5 - 95 %
Operating temperature (T-T) 5 - 35 °C
Storage temperature (T-T) -10 - 70 °C
Operating altitude 0 - 1981 m
Technical details
Sustainability certificates RoHS
Sustainability certificates RoHS
Certificates
Certification FCC: B, CE: B, BSMI: B\n
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Synology DX513 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate