Suunto Vector XBlack udhëzues

Suunto Vector XBlack
9.8 · 1
PDF udhëzues
 · 61 faqe
Anglisht
udhëzuesSuunto Vector XBlack
EN

USERS GUIDE

Shikoni udhëzuesin për Suunto Vector XBlack këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Orë sportive dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Suunto Vector XBlack apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Suunto dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Suunto t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Suunto
Vector XBlack | SS012279110
Ora Sportive
6417084121585, 0722630027041, 0045235400836
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Weight54 g
Design
Waterproof up to30 m
Waterproof
Watch case materialPlastic
Market positioningSport watch
Product colourBlack
Features
Calendar
Barometric altimeter
Foot pod
Advanced workouts
Clock mode12h/24h
Stopwatch
Heart rate monitor
Heart rate-based calorie computation
Power
Battery typeCR2430
Network
GPS (satellite)
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Suunto Vector XBlack më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate