Suunto M4 udhëzues

Suunto M4
8.5 · 1
PDF udhëzues
 · 51 faqe
Anglisht
udhëzuesSuunto M4

SUUNTO M4

คู่มือผู้ใช้

th

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Suunto M4 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Orë sportive dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Suunto M4 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Suunto M4 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Suunto M4 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Suunto M4 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Suunto M4.

Të përgjithshme
Markë Suunto
Model M4 | SS015858000
Produkt Ora Sportive
EAN 6417084164858
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Weight 40 g
Design
Waterproof up to 30 m
Waterproof
Market positioning Sport watch
Features
Calendar
Barometric altimeter
Foot pod
Advanced workouts
Clock mode 12h/24h
Stopwatch
Heart rate monitor
Heart rate-based calorie computation
Power
Battery type CR2032
Network
GPS (satellite)
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Suunto M4 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate