Suunto Core udhëzues

Suunto Core
8.3 · 11
PDF udhëzues
 · 58 faqe
Anglisht
udhëzuesSuunto Core

SUUNTO CORE

USER GUIDE

en

Shikoni udhëzuesin për Suunto Core këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori orë sportive dhe është vlerësuar nga 11 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Suunto Core apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Suunto dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Suunto t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Sport watch Suunto Core është një orë sportive e cilësisë së lartë. Ajo është lehtë me peshën 63 gramë dhe e pajisur me një alarë barometrike për lartësinë. Suunto Core ka edhe një kalendarë për t'u organizuar më mirë, ndërsa mënyra e orës mund të ndryshohet nga forma 12h në 24h. Gjithashtu, orë e sportit Suunto Core ka edhe një kronometër për të ndjekur kohën e aktiviteteve të ndryshme. Ky model i orës sportive është rezistent ndaj ujit dhe mund të mbahet në fundin e ujit deri në thellësi prej 30 metrash. Kasja e orës sportive Suunto Core është prej gome, ndërsa rrip i saj është nga materiali rezinor. Ky model nuk vjen me GPS (satelitë), por ofron një timer që mund të ndihmojë në përgatitjen e një burimi aktiviteti. Suunto Core është një orë sportive e pozicionuar në treg me këshillë për personat e interesuar në sporte dhe aktivitete në natyrë. Kjo orë sportive është e dizajnuar për të qëndruar aktive në mjediset më të ndryshme dhe ofron një shumëllojshmëri të funksioneve bazike.

Të përgjithshme
Suunto
Core | SS016788000
ora sportive
45235900657, 45235900664, 45235903139, 45235903900, 45235904778, 45235904785, 6417084156778, 6417084156785, 6417084165305, 6417084169693, 6417084170927, 6417084170934, 6417084175267, 6417084182852, 6417084182869, 6417084182883, 66510975009, 0045235904778
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Weight & dimensions
Weight63 g
Design
Waterproof up to30 m
Band materialResin
WaterproofYes
Watch case materialRubber
Market positioningSport watch
Features
CalendarYes
Barometric altimeterYes
Clock mode12h/24h
StopwatchYes
TimerYes
Network
GPS (satellite)No
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Suunto Core më poshtë.

Sa është pesha e Suunto Core?

Suunto Core ka një peshë prej 63 g.

A kam nevojë për të fikur natën ora sportive time?

Është e arsyeshme për ju të fikni pajisjen tuaj ora sportive gjatë natës, kjo siguron jetë më të gjatë të baterisë.

A kam nevojë për internet për GPS?

Jo, nuk kërkohet internet për të marrë GPS.

Çfarë nënkupton shkurtesa GPS?

Shkurtesa GPS qëndron për 'Sistemin e Pozicionimit Global'.

Çfarë është GPS?

GPS është një sistem që mund të përdoret në të gjithë globin për të përcaktuar vendndodhjen tuaj me anë të satelitëve.

Sa duhet të stërvitem si i rritur në javë?

Si i rritur, rekomandohet të bëni ushtrime mesatarisht intensive për të paktën 2.5 orë në javë. Preferohet të shpërndahet për disa ditë.

Sa të larta janë rrahjet e zemrës së një të rrituri në pushim?

Ritmi i zemrës në pushim i një të rrituri është midis 60 dhe 100 rrahje në minutë.

Sa janë rrahjet maksimale të zemrës së një të rrituri?

Si rregull i përgjithshëm për rrahjet tuaja maksimale të zemrës, mund të përdorni 220 minus moshën tuaj.

Çfarë është bluetooth?

Bluetooth është një mënyrë për të shkëmbyer të dhëna midis pajisjeve elektronike përmes valëve të radios. Distanca midis dy pajisjeve që shkëmbejnë të dhëna në shumicën e rasteve mund të jetë jo më shumë se dhjetë metra.

A është udhëzuesi i Suunto Core në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për Suunto Core në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate