Suunto Ambit2 udhëzues

Suunto Ambit2
8.4 · 3
PDF udhëzues
 · 145 faqe
Anglisht
udhëzuesSuunto Ambit2

SUUNTO AMBIT2 2.0

USER GUIDE

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Suunto Ambit2 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Orë sportive dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 8.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Suunto Ambit2 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Suunto Ambit2 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Suunto Ambit2 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Suunto Ambit2 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Suunto Ambit2.

Sit back and enjoy crystal-clear visuals and images with the vibrant quality of 2 million pixels. The 1920 x 1080 resolu...
Të përgjithshme
Markë Suunto
Model Ambit2 | SS020655000
Produkt Ora Sportive
EAN 6417084178213, 6417084180414, 6417084182579
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Dimensions (WxDxH) 50 x 15.5 x 50 mm
Weight 70 g
Design
Waterproof up to 50 m
Protection features Water resistant
Market positioning Sport watch
Product colour Black
Features
Stopwatch
Electronic compass
Alarm clock
Heart rate-based calorie computation
Built-in distance meter
Recommended activity Cycling,Running,Swimming
Power
Battery life 336 h
Battery type Built-in battery
Display
Backlight
Display resolution 128 x 128 pixels
Display type Digital
Touchscreen
Display technology Dot-matrix
Operational conditions
Operating temperature (T-T) -20 - 60 °C
Storage temperature (T-T) -30 - 60 °C
Performance
Languages support DEU,DUT,ENG,ESP,FIN,FRE,ITA,POR,SWE
Packaging content
Chest strap
Network
GPS (satellite)
Ports & interfaces
Bluetooth
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Suunto Ambit2 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate