Suunto Ambit2 S udhëzues

Suunto Ambit2 S
9.1 · 2
PDF udhëzues
 · 128 faqe
Anglisht
udhëzuesSuunto Ambit2 S

SUUNTO AMBIT2 S 2.0

USER GUIDE

Shikoni udhëzuesin për Suunto Ambit2 S këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Orë sportive dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 9.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Suunto Ambit2 S apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Suunto dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Suunto t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
Sit back and enjoy crystal-clear visuals and images with the vibrant quality of 2 million pixels. The 1920 x 1080 resolu...
Të përgjithshme
Suunto
Ambit2 S | SS020551000
Ora Sportive
14253165270, 6417084178350, 6417084178367, 6417084180414, 6417084181824, 6417084181831, 6417084187642
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Design
Waterproof up to50 m
Protection featuresWater resistant
Market positioningSport watch
Product colourWhite
Features
Calendar
Stopwatch
Altimeter
Alarm clock
Heart rate monitor
Heart rate-based calorie computation
Built-in distance meter
Heart rate data transferAnt
Recommended activityCycling, Fitness, Running, Swimming
Power
Battery technologyLithium-Ion (Li-Ion)
Rechargeable battery
Battery life336 h
Display
Backlight
Display resolution128 x 128 pixels
Display typeDigital
Touchscreen
Display technologyDot-matrix
Performance
Languages supportDEU, DUT, ENG, ESP, FIN, FRE, ITA, POR, SWE
Packaging content
Chest strap
Ports & interfaces
Bluetooth
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Suunto Ambit2 S më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate