Suntec Transform 10500 udhëzues

Suntec Transform 10500
7.2 · 1
PDF udhëzues
 · 13 faqe
Anglisht
udhëzuesSuntec Transform 10500

Instruction Manual

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Suntec Transform 10500 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kondicioner dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Suntec Transform 10500 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Suntec Transform 10500 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Suntec Transform 10500 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Suntec Transform 10500 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Suntec Transform 10500.

Të përgjithshme
Markë Suntec
Model Transform 10500 | TRANSFORM 10500
Produkt Kondicioner
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Technical details
Air conditioner functions Cooling,Dehumidifying,Heating
Cooling capacity (max) - BTU/h
Cooling capacity in watts (max) 1280 W
Heating capacity in watts (max) 1100 W
Dehumidifying capacity 2.08 l/h
Noise level 52 dB
Airflow (high speed) 420 m³/h
Air filter
Timer
Timer duration (maximum) 24 h
Remotely operated
Power
Energy efficiency class (cooling) A
Energy efficiency class (heating) A
Connected load 1150 W
Hourly energy consumption (cooling) - kWh
Annual energy consumption (cooling) 575 kWh
AC input voltage 230 V
AC input frequency 50 Hz
Design
Product colour White
Weight & dimensions
Width 300 mm
Depth 505 mm
Height 778 mm
Weight 28000 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Suntec Transform 10500 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate