Strong 24HZ4003NW udhëzues

Strong 24HZ4003NW
6.9 · 3
PDF udhëzues
 · 25 faqe
Anglisht
udhëzuesStrong 24HZ4003NW
User Manual
Bedienungsanleitung
Manuel u lisateur
Manuale utente
Manual do U lizador
Инструкции за употреба
Руководство пользователя
Посібник користувача
Användar Manual
Uživatelská příručka
Navodila za uporabo
Korisnički priručnik
Uputsvo za rukovanje
Používateľská príručka
Használa útmutató
Brukermanual
Manual del Usuario
Gebruiksaanwijzing
Brugervejledning
Manual de U lizare
Instrukcja obsługi

LED TV with DVB-T2/C/S2

SRT 24HZ4003N

SRT 32HZ4003N

SRT 39HZ4003N

SRT 40FZ4003N

SRT 24HZ4003NW

SRT 32HZ4003NW

SRT 39HZ4003NW

SRT 40FZ4003NW

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Strong 24HZ4003NW këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Televizorët dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 6.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Strong 24HZ4003NW apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Strong 24HZ4003NW dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Strong 24HZ4003NW t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Strong 24HZ4003NW specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Strong 24HZ4003NW.

See your digital world in a whole new way. Enjoy movies and photos with the great image quality and high-definition deta...
See your digital world in a whole new way. Enjoy movies and photos with the great image quality and high-definition deta...
With both DVI and HDMI ports this display is ready to connect for brilliant HD visuals over a smooth digital connection....
With both DVI and HDMI ports this display is ready to connect for brilliant HD visuals over a smooth digital connection....
The display is equipped with standard VESA mounting for showcasing on a wall or swivel arm.
The display is equipped with standard VESA mounting for showcasing on a wall or swivel arm.
Të përgjithshme
Markë Strong
Model 24HZ4003NW | 24HZ4003NW
Produkt Televizion
EAN 9120072370632
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Display
Display resolution 1366 x 768 pixels
HD type HD
Display diagonal 24 "
Native refresh rate 60 Hz
Display brightness 170 cd/m²
Contrast ratio (typical) 3000:1
Response time 8.5 ms
Display diagonal (metric) 60 cm
Display technology LED
Native aspect ratio 16:9
Motion interpolation technology IQR (Image Quality Ratio)
Motion interpolation frequency 100 Hz
Screen shape Flat
Display resolution 1366 x 768 pixels
HD type HD
Display diagonal 24 "
Native refresh rate 60 Hz
Display brightness 170 cd/m²
Contrast ratio (typical) 3000:1
Response time 8.5 ms
Display diagonal (metric) 60 cm
Display technology LED
Native aspect ratio 16:9
Motion interpolation technology IQR (Image Quality Ratio) 100 Hz
Screen shape Flat
TV tuner
Digital signal format system DVB-C,DVB-S2,DVB-T2
Tuner type Digital
Analog signal format system Not supported
Ports & interfaces
Common interface Plus (CI+)
HDMI ports quantity 1
USB 2.0 ports quantity 1
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity 0
SCART ports quantity 1
PC in (D-Sub)
Digital audio coaxial out 1
Headphone outputs 1
Common interface (CI)
DVI port
DVI-D ports quantity 0
Ethernet LAN (RJ-45) ports 0
Component video (YPbPr/YCbCr) in 1
Composite video in -
S-Video inputs quantity 0
Common interface Plus (CI+)
HDMI ports quantity 1
USB 2.0 ports quantity 1
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity 0
SCART ports quantity 1
PC in (D-Sub)
Digital audio coaxial out 1
Common interface (CI)
DVI port
DVI-D ports quantity 0
Ethernet LAN (RJ-45) ports 0
Component video (YPbPr/YCbCr) in 1
Composite video in -
S-Video inputs quantity 0
Management features
Electronic Programme Guide (EPG)
Basic hotel mode
Performance
Teletext function
Subtitles function
Parental control
Digital signal format system DVB-C,DVB-S2,DVB-T2
Electronic Programme Guide (EPG)
Teletext function
Parental control
Tuner type Digital
Analog signal format system Not supported
Smart TV -
Internet TV -
Design
Product colour White
VESA mounting
Panel mounting interface 100 x 100 mm
On/off switch -
Product colour White
VESA mounting
Panel mounting interface 100 x 100 mm
On/off switch -
Weight & dimensions
Width (without stand) 550 mm
Depth (without stand) 60 mm
Height (without stand) 325 mm
Weight (without stand) 3500 g
Depth (with stand) 150 mm
Width (with stand) 550 mm
Height (with stand) 359 mm
Weight (with stand) 3800 g
Width (without stand) 550 mm
Depth (without stand) 60 mm
Height (without stand) 325 mm
Weight (without stand) 3500 g
Depth (with stand) 150 mm
Width (with stand) 550 mm
Height (with stand) 359 mm
Weight (with stand) 3800 g
Power
Power consumption (max) 33 W
Power consumption (typical) 19 W
Power consumption (standby) 0.5 W
Power consumption (max) 33 W
Power consumption (typical) 19 W
Power consumption (standby) 0.5 W
Other features
Energy efficiency class (old) A+
3D
Built-in speaker(s)
Energy efficiency class (old) A+
Smart TV
Smart TV -
Internet TV -
Audio
Number of speakers 0
RMS rated power 0 W
Number of speakers 0
RMS rated power 0 W
Network
Wi-Fi
Ethernet LAN
Wi-Fi
Ethernet LAN
Hospitality features
Subtitles function
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Strong 24HZ4003NW më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate