Steba VK 3 udhëzues

Steba VK 3
8.8 · 1
PDF udhëzues
 · 34 faqe
Anglisht
udhëzuesSteba VK 3
www.steba.com
220 - 240 V~, 50/60 Hz, 100 Watt
Vakuumierer
VK 3
Gebrauchsanweisung 3
Instructions for use 10
Mode d´emploi 16
Gebruiksaanwijzing 22
Brugsanvisning 28

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Steba VK 3 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Vulosëset e vakumit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Steba VK 3 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Steba VK 3 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Steba VK 3 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Steba VK 3 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Steba VK 3.

Të përgjithshme
Markë Steba
Model VK 3 | 05 23 00
Produkt Vulosëse vakumi
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Product colour White
Vacuum -600 mbar
Vacuum sealer functions Seal only
Power
Power 100 W
AC input voltage 230 V
Weight & dimensions
Height 55 mm
Width 395 mm
Depth 80 mm
Weight 800 g
Packaging data
Number of vacuum bags 5
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Steba VK 3 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate