Steba VG250 BBQ Grill udhëzues

Steba VG250 BBQ Grill
6.7 · 1
PDF udhëzues
 · 36 faqe
Anglisht
udhëzuesSteba VG250 BBQ Grill
www.steba.com
Barbecue-Grill VG 250
Gebrauchsanweisung 3
Instructions for use 24
Mode d´emploi 28
Gebruiksaanwijzing 32

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Steba VG250 BBQ Grill këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Barbecues dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Steba VG250 BBQ Grill apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Steba VG250 BBQ Grill dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Steba VG250 BBQ Grill t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Steba VG250 BBQ Grill specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Steba VG250 BBQ Grill.

Të përgjithshme
Markë Steba
Model VG250 BBQ Grill
Produkt Barbecue
EAN 4011833301154
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Steba VG250 BBQ Grill më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate