Speed-Link SL-6152-DBE-01 udhëzues

Speed-Link SL-6152-DBE-01
7.3 · 1
PDF udhëzues
 · 2 faqe
-
udhëzuesSpeed-Link SL-6152-DBE-01

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Speed-Link SL-6152-DBE-01 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Mice dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: -. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Speed-Link SL-6152-DBE-01 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Speed-Link SL-6152-DBE-01 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Speed-Link SL-6152-DBE-01 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Speed-Link SL-6152-DBE-01 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Speed-Link SL-6152-DBE-01.

Të përgjithshme
Markë Speed-Link
Model SL-6152-DBE-01
Produkt Mouse
EAN 4027301986198
Gjuha -
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Mouse
Device interface RF Wireless
Buttons quantity 3
Movement detection technology Optical
Movement resolution 1000 DPI
Scroll
Frequency band 2.4 GHz
null
System requirements
Mac operating systems supported
Design
Product colour Blue
Other features
Mouse dimensions (WxDxH) - mm
Weight & dimensions
Weight - g
Ergonomics
Wireless range 10 m
Plug and Play
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Speed-Link SL-6152-DBE-01 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate