Sony VPL-DW120 udhëzues

Sony VPL-DW120
9.4 · 1
PDF udhëzues
 · 136 faqe
Anglisht
udhëzuesSony VPL-DW120
4-432-153-03 (1)
© 2012 Sony Corporation

Data

Projector

VPL-DX140/DX120/DX100

VPL-DW120

お買い上げいただきありがとうございます。
電気製品は安全のための注意事項を守らないと、
火災や人身事故になることがあります。
この簡易説明書と付属の CD-ROM に入っている取扱説明書をよくお
読みのうえ、製品を安全にお使いください。お読みになったあとは、
いつでも見られるところに必ず保管してください。
簡易説明 _________________ JP
Quick Reference Manual __ GB
Guide de référence rapide _ FR
Manual de referencia rápida
__ ES
Kurzreferenz _____________ DE
Guida rapida all’uso_______ IT
______________ CS

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Sony VPL-DW120 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Video projektorë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sony VPL-DW120 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sony VPL-DW120 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sony VPL-DW120 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Sony VPL-DW120 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Sony VPL-DW120.

No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Easily connect with the convenient DVI port for stunning HD visuals through a high quality and reliable digital connecti...
With both DVI and HDMI ports this display is ready to connect for brilliant HD visuals over a smooth digital connection....
Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë Sony
Model VPL-DW120 | VPL-DW120
Produkt Video projektor
EAN 4905524887792, 4905524887785, 0027242854338, 0027242274969, 4250064948459
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Projector
Projector brightness 2600 ANSI lumens
Projection technology 3LCD
Projector native resolution WXGA (1280x800)
Screen size compatibility 30 - 300 "
Projection distance - m
Contrast ratio (typical) 2500:1
Projector brightness (economic mode) 1500 ANSI lumens
Keystone correction, vertical -30 - 30 °
Matrix size 0.59 "
Matrix type 3-panel (p-Si TFT active)
Vertical scan range 48 - 92 Hz
Horizontal scan range 15 - 92 kHz
Other features
Aspect ratio 4:3
RS-232 ports 0
Connectivity technology Wired
Lens system
Zoom ratio 1.3:1
Zoom capability
Focus Manual
Focal length range - mm
Digital zoom 4 x
Throw ratio 1.44 - 1.87:1
Zoom type Manual
Light source
Service life of light source 3000 h
Lamp power 210 W
Service life of light source (economic mode) 7000 h
Lamps quantity 1 lamp(s)
Light source type Lamp
Video
Analog signal format system NTSC 3.58,NTSC 4.43,PAL,PAL M,PAL N,SECAM
Full HD
3D -
Supported graphics resolutions 1280 x 800 (WXGA),1600 x 1200 (UXGA)
Supported video modes 1080i,1080p,480i,480p,576i,576p,720p
Multimedia
Built-in speaker(s)
Number of built-in speakers 1
RMS rated power 1 W
Display
Built-in display -
Ports & interfaces
VGA (D-Sub) ports quantity 1
HDMI ports quantity 1
USB 2.0 ports quantity -
Composite video in 1
Audio (L/R) in -
DisplayPorts quantity 0
S-Video inputs quantity 0
Component video (YPbPr/YCbCr) in 0
DVI port
CardBus PCMCIA slot type
CardBus PCMCIA slots quantity 0
Network
Ethernet LAN (RJ-45) ports 0
Ethernet LAN
Wi-Fi
Bluetooth
Storage
Card reader integrated
Compatible memory cards Not supported
Features
Noise level - dB
HDCP
On Screen Display (OSD)
On Screen Display (OSD) languages ARA,DEU,DUT,ENG,ESP,FRE,HUN,JPN,KOR,NOR,POL,POR,SWE,THA,TUR
Design
Product colour White
Product type Standard throw projector
Power
Power source AC
Power consumption (typical) 273 W
Power consumption (standby) - W
AC input voltage 100 - 240 V
Weight & dimensions
Weight 2500 g
Width 315 mm
Depth 233 mm
Height 87.2 mm
Packaging content
Remote control included
Cables included VGA
Batteries included
Manual
Carrying case
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H) 20 - 80 %
Storage temperature (T-T) -20 - 60 °C
Operating temperature (T-T) 0 - 35 °C
Storage relative humidity (H-H) 20 - 80 %
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sony VPL-DW120 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate