Sony SBH52 udhëzues

Sony SBH52
8.7 · 1
PDF udhëzues
 · 13 faqe
Anglisht
udhëzuesSony SBH52
User guide
Smart Bluetooth
®
Handset
SBH52

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Sony SBH52 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sony SBH52 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sony SBH52 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sony SBH52 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Sony SBH52 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Sony SBH52.

Të përgjithshme
Markë Sony
Model SBH52
Produkt Kufje
EAN 7311271412175
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Headphones
Headphone frequency 20 - 20000 Hz
Headphone sensitivity 100.5 dB
Impedance 18 Ω
Driver unit 9.2 mm
Driver type Hybrid
Intraaural headphones type Earbuds
Ear coupling Intraaural
Battery
Talk time 8.1 h
Standby time 383 h
Battery capacity 115 mAh
Ports & interfaces
Bluetooth version 3.0+HS
Bluetooth profiles A2DP,AVRCP,HFP
Headset connectors supported 3.5mm stereo
Connectivity technology Wireless
Bluetooth
3.5 mm connector
Performance
Volume control Digital
Operating keys Play/pause,Track <,Track >,Volume +,Volume -
Product type Headset
Product colour Black
Headset type Binaural
Wearing style In-ear
Packaging content
Quick start guide
Other features
Brand compatibility Sony
Buttons quantity 6
Near Field Communication (NFC)
Music player
FM radio
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sony SBH52 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate