Sony RDP-XA900iP udhëzues

Sony RDP-XA900iP
(1)
  • Numri i faqeve: 108
  • Lloji i skedarit: PDF
RDP-XA900iP

Personal Audio

Docking System

Operating Instructions US
Mode d’emploi FR
Manual de
instrucciones
ES
Sony RDP-XA900iP

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sony RDP-XA900iP apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Sony RDP-XA900iP e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Indeksi

Shikoni udhëzuesin për Sony RDP-XA900iP këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Altoparlante Docks dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sony RDP-XA900iP apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Sony RDP-XA900iP specifikimet

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë Sony
Model RDP-XA900iP
Produkt Altoparlant Dock
EAN 4905524825213, 4905524922615, 8029276073466
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Audio
Audio output channels 2.1 channels
RMS rated power 200 W
Frequency range - Hz
Impedance 8 Ω
Ports & interfaces
Headphone connectivity USB
Bluetooth
AUX in
Composite video out 1
Bluetooth profiles A2DP,AVRCP
Radio
FM radio -
Power
Power source type AC
AC input voltage 230 V
AC input frequency 50 Hz
Power consumption (typical) 70 W
Built-in charger
Weight & dimensions
Width 600 mm
Depth 201 mm
Height 200 mm
Weight 7000 g
Packaging content
Manual
Remote control included
Design
Product colour Black
Volume control Digital
Woofer diameter 70 mm
Tweeter diameter 20 mm
Performance
Apple docking compatibility iPad,iPhone,iPod
Equalizer
Other features
Ethernet LAN
Wireless connection
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Sony RDP-XA900iP.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu