Sony MEX-BT3900U udhëzues

Sony MEX-BT3900U
9 · 2
PDF udhëzues
 · 220 faqe
Anglisht
udhëzuesSony MEX-BT3900U
©2010 Sony Corporation
Operating Instructions
Bedienungsanleitung
Mode d’emploi
Istruzioni per l’uso
Gebruiksaanwijzing
To cancel the demonstration (DEMO) display, see page 7.
Zum Deaktivieren der Demo-Anzeige (DEMO) schlagen Sie bitte auf Seite 7 nach.
Pour annuler la démonstration (DEMO), reportez-vous à la page 7.
Per annullare la dimostrazione (DEMO), vedere pagina 7.
Om de demonstratie (DEMO) te annuleren, zie pagina 7.
DE
GB
4-199-772-71(1)

MEX-BT3900U

FR
IT
NL
Bluetooth
®
Audio System

Bluetooth

®

Audio System

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Sony MEX-BT3900U këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Radiot e makinave dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sony MEX-BT3900U apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sony dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Samsung Galaxy A7 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Sony MEX-BT3900U specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Sony MEX-BT3900U.

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë Sony
Model MEX-BT3900U
Produkt Radio e makinave
EAN 3610170026228, 4905524673470, 5052711481499
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Multimedia
MP3 playback
CD-R playback
CD-RW playback
USB direct playback
Audio D/A Converter (DAC) 24-bit
Radio
Preset stations quantity 18
Radio Data System (RDS)
Supported radio bands AM,FM,LW,MW
FM radio
FM band range 87.5 - 107.9 MHz
AM band range 530 - 1710 kHz
Performance
Equalizer
Product colour Black
Ready for iPod
Equalizer bands quantity 7
Output power 52 W
CD player
Frequency range 2.400 - 2.4835 Hz
Dimmer
Display
Display illumination
Built-in display
Display type LCD
Display number of lines 1 lines
Packaging content
Remote control included
Ports & interfaces
ISO connector
Bluetooth profiles A2DP,AVRCP,HFP,OPP,PBAP
AUX in
Bluetooth
USB ports quantity 1
USB version 2.0
USB port
Weight & dimensions
Weight 1200 g
Dimensions (WxDxH) 178 x 179 x 50 mm
Technical details
Number of optical discs 1 discs
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sony MEX-BT3900U më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate