Sony MDR-XB600 udhëzues

Sony MDR-XB600
5.5 · 1
PDF udhëzues
 · 2 faqe
Anglisht
udhëzuesSony MDR-XB600

MDR-XB600

Stereo Headphones

Operating Instructions
使用說明書
4-430-799-31(1)
Precautions
High volume may affect your
hearing. For traffic safety, do not
use while driving or cycling.
Because the headphones are of a high
density enclosure, forcing them against
your ears may result in eardrum damage.
Avoid using the headphones where they are
liable to be struck by people or other
objects, such as a ball, etc.
Pressing the headphones against your ears
may produce a diaphragm click sound. This
is not a malfunction.
Optional replacement earpads can be
ordered from your nearest Sony dealer.
English Stereo headphones
Features
Newly developed 40 mm driver unit
reproduces natural powerful bass.
Newly developed Advanced Direct Vibe
Structure
Provides an acoustically-tight seal for
superior sound isolation and deep bass.
Optimized diaphragm front chamber for
more expansive and clear mid-range sound.
Newly developed seamless earpad
Elasticized leather covered urethane pads
with seamless ear contact area for the
ultimate in wearing comfort and superior
sound isolation for deep bass.
Soft head cushion provides long-term
listening comfort.
Multiple-folding design for optimum
portability.
Newly developed, tangle-free serrated cord
Tiny serrations in the flat cord reduce
tangling caused by friction.

How to use / 使用方法 /

©2012 Sony Corporation
Printed in China
Specifications
Type: Closed, dynamic / Driver unit: 40 mm,
dome type (CCAW Voice Coil) / Power
handling capacity: 1,000 mW (IEC*) /
Impedance: 40 Ω at 1 kHz / Sensitivity:
104 dB/mW /
Frequency response: 4 Hz –
24,000 Hz / Cord: 1.2 m, Litz cord (Y-type) /
Plug: Gold-plated L-shaped stereo mini plug /
Mass: Approx. 220 g without cord
* IEC = International Electrotechnical
Commission
Design and specifications are subject to
change without notice.
Disposal of Old Electrical & Electronic Equipment (Applicable in the European Union and other European countries with separate collection systems)

Shikoni udhëzuesin për Sony MDR-XB600 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sony MDR-XB600 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sony dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sony t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Sony
MDR-XB600 | MDRXB600N
Kufje
27242847224, 4905524861686, 4905524888942
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Headphones
Headphone sensitivity104 dB
Impedance40 Ω
Driver unit40 mm
Magnet typeNeodymium
Acoustic systemClosed
Diaphragm materialPolyethylene terephthalate (PET)
Driver typeDynamic
Maximum input power1000 mW
Headphone frequency4 - 24000 Hz
Ear couplingSupraaural
Other features
Connector(s)Stereo Mini Plug
Performance
Cable length1.2 m
Product colourBrown, Gold
Foldable
Wearing styleHead-band
Product typeHeadphones
Ports & interfaces
Connector contacts platingGold
Connectivity technologyWired
Weight & dimensions
Weight220 g
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sony MDR-XB600 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate