Sony MDR-RF845RK udhëzues

Sony MDR-RF845RK
9.3 · 1
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesSony MDR-RF845RK

Operating Instructions

Wireless Stereo

Headphone System

3-222-708-15(1)
Sony Corporation © 2000 Printed in Korea

MDR-RF845RK

MDR-RF815RK

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Sony MDR-RF845RK këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sony MDR-RF845RK apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sony MDR-RF845RK dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sony MDR-RF845RK t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Sony MDR-RF845RK specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Sony MDR-RF845RK.

Të përgjithshme
Markë Sony
Model MDR-RF845RK
Produkt Kufje
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sony MDR-RF845RK më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate