Sony MDR-IF630RK udhëzues

Sony MDR-IF630RK
8.5 · 1
PDF udhëzues
 · 52 faqe
Anglisht
udhëzuesSony MDR-IF630RK

Cordless Stereo

Headphone System

3-224-742-13(1)
© 2001 Sony Corporation

MDR-IF630RK

Operating Instructions

Mode d’emploi

Bedienungsanleitung

Manual de instrucciones

GB
FR
DE
ES

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Sony MDR-IF630RK këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sony MDR-IF630RK apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sony MDR-IF630RK dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sony MDR-IF630RK t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Sony MDR-IF630RK specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Sony MDR-IF630RK.

Të përgjithshme
Markë Sony
Model MDR-IF630RK
Produkt Kufje
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sony MDR-IF630RK më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate