Sony KLV-40V550A udhëzues

Sony KLV-40V550A
7.5 · 1
PDF udhëzues
 · 40 faqe
Anglisht
udhëzuesSony KLV-40V550A
© 2009 Sony Corporation 4-135-850-12(1)
KLV-52/46/40/32V550A/40/32V530A/40S550A
4-135-850-12(1)
KLV-52V550A
KLV-46V550A
KLV-40V550A/40V530A
KLV-40S550A
KLV-32V550A/32V530A

Operating Instructions

LCD Colour TV

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Sony KLV-40V550A këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Televizorët dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sony KLV-40V550A apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sony KLV-40V550A dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sony KLV-40V550A t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Sony KLV-40V550A specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Sony KLV-40V550A.

Të përgjithshme
Markë Sony
Model KLV-40V550A
Produkt Televizion
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sony KLV-40V550A më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate