Sony HXR-NX30E udhëzues

Sony HXR-NX30E
8.4 · 1
PDF udhëzues
 · 120 faqe
Anglisht
udhëzuesSony HXR-NX30E
Table of contents
Getting started

Recording/Playback

Advanced operations
Editing
Saving images with an
external device
Customizing your camcorder
Others/Index

Digital HD Video

Camera Recorder

Operating Guide

4-425-006-11(1)
HXR-NX30E/NX30P

Shikoni udhëzuesin për Sony HXR-NX30E këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori kamera dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sony HXR-NX30E apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sony dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sony t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Sony
HXR-NX30E
kamera
4905524891973
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sony HXR-NX30E më poshtë.

A është udhëzuesi i Sony HXR-NX30E në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për Sony HXR-NX30E në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate