Sony HDR-CX220 udhëzues

Sony HDR-CX220
8.3 · 4
PDF udhëzues
 · 215 faqe
Anglisht
udhëzuesSony HDR-CX220

"Handycam" User Guide

PrintSearch
Operation Search
Before use
Getting started
Recording
Playback
Playing images on a TV
Saving images with an external
device
Customizing your camcorder
Troubleshooting
Maintenance and precautions
Contents list
Top page

HDR-CX220/ CX220E/ CX230/ CX230E/ CX280/ CX280E/

CX290/ CX290E/ CX320/ CX320E/ CX380/ CX380E/

CX390E/ PJ220/ PJ220E/ PJ230/ PJ230E/ PJ320E/ PJ380/

PJ380E/ PJ390E

User Guide

Use this manual if you encounter any problems, or have any questions about the camcorder.
Back to top
Copyright 2013 Sony Corporation
1

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Sony HDR-CX220 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Videokamera dhe është vlerësuar nga 4 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sony HDR-CX220 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sony dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Samsung Galaxy A7 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Sony HDR-CX220 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Sony HDR-CX220.

Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Të përgjithshme
Markë Sony
Model HDR-CX220
Produkt Videokamera
EAN 4905524923902, 0027242863644
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Image sensor
Sensor type CMOS
Total megapixels 8.9 MP
Optical sensor size 1/5.8 "
Lens system
Optical zoom 27 x
Digital zoom 320 x
Image stabilizer
Interchangeable lens -
Focal length range 2.1 - 57 mm
Focal length (35mm film equivalent) 29.8 - 953.6 mm
Minimum aperture number 1.9
Maximum aperture number 4
Storage
Internal storage capacity - GB
Camcorder media type Memory card
Compatible memory cards MS PRO Duo,MS Pro-HG Duo,SD,SDHC,SDXC
Disc types supported
Camcorder tape type
White balance
White balance Auto
Outdoor white balance
Indoor white balance
Onepush white balance
Flash
Built-in flash
Built-in light -
Shutter
Camera shutter speed 1/8 - 1/10000 s
Display
Display diagonal 2.7 "
Built-in display
Display LCD
Display resolution (numeric) 230000 pixels
Display aspect ratio 16:9
Viewfinder
Viewfinder type Not available
Camera
Camcorder type Handheld camcorder
Minimum illumination 3 lx
Shooting modes Manual,Movie
Camera playback Movie,Single image
3D -
Design
Product colour Blue
Tripod mounting supported
Video
Maximum video resolution 1920 x 1080 pixels
Video resolutions 1440 x 1080,1920 x 1080 pixels
Video formats supported AVCHD,H.264,MPEG2,MPEG4
HD type Full HD
Still image
Maximum image resolution 3984 x 2240 pixels
Still image resolution(s) 2992 x 2240,3984 x 2240
Image formats supported JPG
Audio
Audio system Dolby Digital 2.0
Built-in microphone
Built-in speaker(s)
Ports & interfaces
PictBridge -
Component video (YPbPr/YCbCr) out -
HDMI
S-Video out -
USB 2.0 ports quantity 1
Composite video out 1
Headphone outputs 1
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity -
Battery
Battery technology -
Battery life (max) - h
Battery capacity - mAh
Battery type NP-FV30
Weight & dimensions
Width 52.5 mm
Depth 117 mm
Height 57 mm
Weight 178 g
Packaging content
Batteries included
AC adapter included
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sony HDR-CX220 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate