Sony HAR-D1000 udhëzues

Sony HAR-D1000
6.4 · 1
PDF udhëzues
 · 36 faqe
Anglisht
udhëzuesSony HAR-D1000

Hard Disc

Audio Recorder

© 2001 Sony Corporation
4-236-703-13(1)

HAR-D1000

Operating Instructions

Owner’s Record
The model and serial numbers are located on the rear of the unit. Record the serial number
in the space provided below. Refer to them whenever you call upon your Sony dealer
regarding this product.
Model No. HAR-D1000 Serial No. ___________

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Sony HAR-D1000 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Hard Disqet dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sony HAR-D1000 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sony HAR-D1000 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sony HAR-D1000 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Sony HAR-D1000 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Sony HAR-D1000.

Të përgjithshme
Markë Sony
Model HAR-D1000
Produkt Hard Drive
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sony HAR-D1000 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate