Sony Google TV NSZ-GS7 udhëzues

Sony Google TV NSZ-GS7
(2)
  • Numri i faqeve: 16
  • Lloji i skedarit: PDF

Getting Started

Network Media Player

NSZ-GS7/NSZ-GX70

US
Screen images, operations, and specifications
are subject to change without notice.(NSZ-GX70 is only for the US)
NSZ-GS7 4-421-773-11(1)
Sony Google TV NSZ-GS7

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sony Google TV NSZ-GS7 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Sony Google TV NSZ-GS7 e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Sony Google TV NSZ-GS7 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Luajtësit e medias dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sony Google TV NSZ-GS7 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Sony Google TV NSZ-GS7 specifikimet

Të përgjithshme
Markë Sony
Model Google TV NSZ-GS7
Produkt Luajtës i medias
EAN 4905524870343
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Sony Google TV NSZ-GS7.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu