Sony DR-BT20NX udhëzues

Sony DR-BT20NX
9.4 · 1
PDF udhëzues
 · 28 faqe
Anglisht
udhëzuesSony DR-BT20NX

Wireless Stereo

Headset

2-696-115-61(1)

Operating Instructions

DR-BT20NX

©2006 Sony Corporation

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Sony DR-BT20NX këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sony DR-BT20NX apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sony DR-BT20NX dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sony DR-BT20NX t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Sony DR-BT20NX specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Sony DR-BT20NX.

Të përgjithshme
Markë Sony
Model DR-BT20NX
Produkt Kufje
EAN 4905524344257
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Headphones
Driver unit 9 mm
Magnet type Neodymium
Total Harmonic Distortion (THD) 1 %
Headphone frequency 100 - 4000 Hz
Ear coupling Intraaural
Other features
Dimensions (WxDxH) 22 x 30 x 51 mm
Performance
Cable length 0.4 m
Product type Headphones
Weight & dimensions
Weight 37 g
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sony DR-BT20NX më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate