Sony Cybershot DSC-W630 udhëzues

Sony Cybershot DSC-W630
5.6 · 1
PDF udhëzues
 · 186 faqe
Anglisht
udhëzuesSony Cybershot DSC-W630

Cyber-shot User Guide

PrintSearch
Before Use
Shooting
Viewing
Using MENU items (Shooting)
Using MENU items (Viewing)
Changing settings
Viewing images on a TV
Using with your computer
Printing
Troubleshooting
Precautions / About this camera
Contents list
Top page

DSC-W630/W650

User Guide

Use this manual if you encounter any problems, or have any questions about the camera.
Back to top
Copyright 2012 Sony Corporation
1
Search

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Sony Cybershot DSC-W630 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Aparate fotografike dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sony Cybershot DSC-W630 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sony dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Samsung Galaxy A7 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Sony Cybershot DSC-W630 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Sony Cybershot DSC-W630.

Të përgjithshme
Markë Sony
Model Cybershot DSC-W630
Produkt Aparat fotografik
EAN 4905524832938
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sony Cybershot DSC-W630 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate