Sony CDX-GT44U udhëzues

Sony CDX-GT44U
(1)
  • Numri i faqeve: 132
  • Lloji i skedarit: PDF
4-284-500-31(1)

CDX-GT44U/CDX-GT40U

FM/MW/LW Compact Disc Player

FM/MW/LW

Compact Disc

Player

To cancel the demonstration (DEMO) display, see page 5.
Zum Deaktivieren der Demo-Anzeige (DEMO) schlagen Sie bitte
auf Seite 5 nach.
Pour annuler la démonstration (DEMO), reportez-vous à la
page 5.
Per annullare la dimostrazione (DEMO), vedere pagina 5.
Om de demonstratie (DEMO) te annuleren, zie pagina 5.

Operating Instructions GB

Bedienungsanleitung DE

Mode d’emploi FR

Istruzioni per l’uso IT

Gebruiksaanwijzing NL

Sony CDX-GT44U

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sony CDX-GT44U apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Sony CDX-GT44U e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Indeksi

Shikoni udhëzuesin për Sony CDX-GT44U këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Radiot e makinave dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sony CDX-GT44U apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Sony CDX-GT44U specifikimet

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë Sony
Model CDX-GT44U
Produkt Radio e makinave
EAN 4905524761139
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Multimedia
MP3 playback
CD-R playback
CD-RW playback -
USB direct playback
Audio formats supported AAC,MP3,WMA
Radio
Preset stations quantity 30
Supported radio bands AM,FM
FM band range 87.5 - 108 MHz
Performance
Equalizer
Equalizer bands quantity 7
Audio output channels 4.0 channels
Product colour Black
Ready for iPod
Impedance 220 Ω
CD player
Display
CD Text
Built-in display
Ports & interfaces
AUX in
Pre out port
Line outputs (RCA) 4
Bluetooth
USB ports quantity 1
USB version 2.0
USB port
Weight & dimensions
Weight 1200 g
Dimensions (WxDxH) 178 x 179 x 50 mm
Packaging content
Remote control included
Technical details
Key illumination colour Red
Output voltage 2 V
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Sony CDX-GT44U.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu