Sony CDX-GT40U udhëzues

Sony CDX-GT40U
7.5 · 6
PDF udhëzues
 · 48 faqe
Anglisht
udhëzuesSony CDX-GT40U
4-410-927-11(1)
CDX-GT40U

FM/AM

Compact Disc

Player

Owner’s Record

The model and serial numbers are located on the bottom of the unit.
Record the serial number in the space provided below.
Refer to these numbers whenever you call upon your Sony dealer
regarding this product.
Model No. CDX-GT40U Serial No.
To cancel the demonstration (DEMO) display, see page 4.
Para cancelar la pantalla de demostración (DEMO), consulte la
página 4.

Operating Instructions US

Manual de

instrucciones

ES

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Sony CDX-GT40U këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Radiot e makinave dhe është vlerësuar nga 6 njerëzit me një mesatare prej 7.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sony CDX-GT40U apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sony CDX-GT40U dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sony CDX-GT40U t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Sony CDX-GT40U specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Sony CDX-GT40U.

Të përgjithshme
Markë Sony
Model CDX-GT40U | CDX-GT40U
Produkt Radio e makinave
EAN 4905524761122, 5055760716390
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sony CDX-GT40U më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate