Sony BDV-NF720 udhëzues

Sony BDV-NF720
8.2 · 1
PDF udhëzues
 · 75 faqe
Anglisht
udhëzuesSony BDV-NF720

Blu-ray Disc

/
DVD

Home Theatre

System

Reference Guide GB
Guide de référence FR
Guía de referencia ES
Kurzreferenz DE
Referentiegids NL
Guida di riferimento IT
Przewodnik referencyjny PL
BDV-N990W/BDV-N890W/BDV-N790W/BDV-N590/BDV-NF720/BDV-NF620
4-418-189-12(1)
©2012 Sony Corporation Printed in Malaysia
(1)

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Sony BDV-NF720 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Komplete të kinemasë shtëpiake dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sony BDV-NF720 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sony BDV-NF720 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sony BDV-NF720 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Sony BDV-NF720 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Sony BDV-NF720.

Të përgjithshme
Markë Sony
Model BDV-NF720 | BDV-NF720
Produkt Kompleti i kinemasë shtëpiake
EAN 4905524819601, 4905524819618
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Optical drive
Optical disc player type Blu-Ray player
Disc types supported BD,CD,DVD
Number of optical discs 1 discs
Other features
Built-in HDD
Apple docking compatibility iPhone,iPod
Image formats supported GIF,JPG,PNG
TV tuner integrated -
HDMI ports quantity 3
Subwoofer depth 376 mm
Subwoofer height 326 mm
Subwoofer width 191 mm
Front speaker depth 112 mm
Front speaker height 442 mm
Front speaker width 111 mm
Video
3D
Video formats supported AVCHD,MKV,MPEG1,MPEG2,MPEG4,WMV9,XVID
Full HD
Video upscaling
Audio
RMS rated power 400 W
Audio output channels 2.1 channels
Audio decoders Dolby Digital,Dolby Digital Plus,Dolby Pro Logic,Dolby TrueHD,DSD,DTS,DTS 96/24,DTS-ES (Matrix 6.1),DTS-HD Master Audio
Audio formats supported AAC,LPCM,WMA
Surround modes quantity 5
Radio
FM radio
Radio Data System (RDS)
Preset stations quantity 20
Subwoofer
Wireless subwoofer -
Technical details
Product colour Black
Karaoke -
iPod/iPhone dock
Supported file systems FAT32,NTFS
Network
Wi-Fi
Wi-Fi ready
Ethernet LAN
Ports & interfaces
HDMI in 2
Number of HDMI outputs 1
SCART ports quantity 0
USB ports quantity 2
Component video (YPbPr/YCbCr) out -
Composite video out 1
S-Video inputs quantity 0
S-Video outputs quantity 0
Digital audio coaxial in 0
Digital audio optical in 1
Digital audio optical out -
Ethernet LAN (RJ-45) ports 1
Digital audio coaxial out -
USB version 2.0
Weight & dimensions
Main unit dimensions (WxDxH) 460 x 226 x 74 mm
Main unit weight 3800 g
Subwoofer weight 5600 g
Front speaker weight 1100 g
Power
Auto power off
Satellite speakers
Wireless satellite speakers -
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sony BDV-NF720 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate