Sonos Play:3 udhëzues

Sonos Play:3
7.8 · 3
PDF udhëzues
 · 24 faqe
Anglisht
udhëzuesSonos Play:3
Sonos
®
PLAY:3
Product Guide

Shikoni udhëzuesin për Sonos Play:3 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Transmetues audio dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 7.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Sonos Play:3 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Sonos dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Sonos t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Të përgjithshme
Sonos
Play:3 | PLAY3UK1BLK
Transmetues audio
1805010020524, 8717755771339, 0180501002052
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Loudspeakers
Number of drivers3
Built-in speaker(s)
Design
Housing materialPlastic
Product colourBlack
Weight & dimensions
Width268 mm
Depth160 mm
Height132 mm
Weight2600 g
Power
AC input frequency50 - 60 Hz
AC input voltage120 - 240 V
Technical details
Internet radio services supportediTunes, Last.fm, Pandora, Rhapsody, Slacker, Spotify, TuneIn
Network streaming services supportedPandora, WiMP
Audio formats supportedMP3, WMA
Supported radio bands-
Smartphone remote support
Built-in storage media
Ports & interfaces
Ethernet LAN
Ethernet LAN data rates10, 100 Mbit/s
Wi-Fi
USB port
Apple docking compatibility-
Bluetooth
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Sonos Play:3 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate